OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

Kako spriječiti slanje e-pošte u mapu neželjene pošte u Gmailu

Kako spriječiti slanje e-pošte u mapu neželjene pošte u Gmailu

Ponekad dođu unutra, a ponekad ne. Jedan od jednostavnih trikova za sprječavanje dolaženja poruka e-pošte u vašu mapu neželjene pošte (SPAM) je osiguravanje dodavanja adrese e-pošte (npr; ) u KONTAKT. No, to ponekad nije dovoljno, posebno ako se radi o e-pošti putem upozorenja koja dolaze od internetske usluge.

S Gmailom to možete spriječiti dodavanjem FILTERA EMAIL-a. Ovo će vam pomoći da izričito napravite pošiljatelja ili čak uz upotrebu ključnih riječi kako biste postavili filtrirane e-poruke na svoj INBOX.

 

Kako postaviti filter Gmail neželjene pošte:

Prijavite se na svoj Gmail račun.

Kliknite ikonu "ZUPČANIK" u gornjem desnom kutu, a zatim kliknite "POSTAVKE (ili SETTINGS ako korisitite englesku verziju).

Gmail postavke

Idite na FILTERE i BLOKIRANE ADRESE (ako korisite englesku verziju piše "FILTERS AND BLOCKED ADDRESSES")  i kliknite IZRADI NOVI FILTER (eng; "CREATE A NEW FILTER")

gmail filteri gstarcad

U odjeljak OD (eng; FROM), upišite adresu e-pošte pošiljatelja koju želite zaštititi od mape neželjena pošta (eng; SPAM) npr;  

Kliknite "NAPRAVI FILTER" (eng; create filter)

kreiranje filtera gmail

 

Obilježite "NEVER SEND IT TO SPAM" I "ALSO APPLY FILTER TO MATCHING MESSAGES" za spajanje poruka i kliknite "CREATE FILTER"

gmail kreiranje postavki

Resultat

pregled gmail spam filtera

Vezani članak iz Gmaila: https://support.google.com/mail/answer/6579

Ovo bi trebalo filtrirati SVE e-poruke koje dolaze s   na vaš INBOX, a nikada u mapu SPAM. Može vam pomoći dodavanje i našeg emaila podrske  u vaš filter.

 

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search