OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

GstarCAD zamjena za Autocad

Suzhou Gstarsoft Co, Ltd GstarCAD je priznati vodeći proizvođač 2D/3D GstarCAD CAD program (eng; software) i rješenja za industriju uključujći AEC, mehaniku, proizvodnju, GIS, itd. Sa 25 godina ponosne povijesti tehnološke inovacije i praktične primjene, GstarCAD CAD programi pružaju brzi, snažni DWG-kompatibilan GstarCAD CAD alat za naše klijente i partnere u svijetu.


CAD program GstarcadGstarCAD Tower

Vodeći na tržištu zamjene za Autocad CAD alata

CAD program GstarCAD osnovan je 1992. Suzhou Gstarsoft Co , Ltd je vodeća tvrtka u CAD industriji -u na tržištu . Od svog osnutka , GstarCAD  program je doživio impresivnu stopu rasta od preko 300 posto godišnje u inozemstvu i 60 posto kod kuće . Prema posljednjim službenim podacima stopa tržišnog udjela GstarCAD platforme i proširena primjena tog software-a postavila ga je na prvo mjesto na domaćem tržištu . GstarCAD je postigao veliko dostignuće u SAD-u , Japanu , Njemačkoj , Francuskoj, Brazilu , Indiji i mnogim drugim zemljama . GstarCAD posjeduje vodeću bazu kupaca. Više od 200.000 arhitekata, inženjera i dizajnera podjednako, iz više od 100 zemalja i su korištenjem GstarCAD stekli vitalne uvide i koristeći program svakodnevno pomažu u poboljšanju učinkovitosti. GstarCAD se istaknuo kao vodeća i nezaobilazna alternativa Autocad programu. Svojom kvalitetom i kompatibilnosti sa Autocad zauzela je vodeće mjesto prve zamjene i alternative za Autocad programa

 

Snažna CAD tehnologija

GstarCAD zamjena za AutocadOsim američke Silicon Valley, i Kina ima istraživačke i razvojne centre u Suzhou . Surađujemo sa mnogim tvrtkama za razvoj aplikacija i platforma diljem svijeta , uključujući tu i programere i distributere. Mi uvijek stavljamo snažan naglasak na razvoj inovativnih tehnologija koje dodaju vrijednost našim proizvodima. sa R & D timom od preko 200 IT stručnjaka sa specijalitetima koji pokrivaju širok raspon disciplina unutar područja konstruiranja pomoću računala .

Nudi izvanredne mogućnosti sa user-friendly rješenjima i prilagođenim aplikacijama, kako bi se zadovoljile potrebe raznolikosti u dizajnu. Snažna tehnološka platforma podupire 13 verzija jezika , uključujući engleski, japanski , ruski, korejski , njemački, francuski, španjolski , hebrejski i druge .Strateški marketinški sustav
Usporedba GstarCAD programa sa ProgeCADSuzhou Gstarsoft Co , Ltd ima marketinški centar u Pekingu i 5 poslovnica prodaje. Postprodajni uredi podrške su u Šangaju , Guangzhou, Suzhou , Wuhan i drugim gradovima širom Kine . Nadalje , više od 80 inozemnih  programera i distributera slijedi sustavni marketinški način , Channel Partner program, za inozemna tržišta.Nudimo i rezidentni i daljinske trening mehanizme za životnog ciklusa usluge . Ovaj sustav prodaje djeluje kao katalizator prodajnim partnerima , motivirajući ih generirati više prodaje i okupljanje većeg broja kupaca i korisnika.

Opredijeljeni za uspjeh naših klijenata , naš program je uvijek bio pouzdan izvor u pomaganju klijentima. Jasno nam je da nam naši klijenti povjeravaju vrlo osjetljive i povjerljive informacije na redovnoj osnovi stoga su nam integritet , povjerljivost i pouzdanost nesumnjivo na prvom mjestu . Uvjereni smo da će naš poznati ugled i stručnost biti ključni u ostvarenju pružanja pomoći našim raznolikim klijentima da postignu svoj željeni rast na obstrano zadovoljstvo.

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search