GstarCAD + CADprofi = maksimalna učinkovitost

GstarCAD + CADprofi = maksimalna učinkovitost

U interesu najviše kvalitete razvoja, proizvođač softvera GstarCAD surađuje s programerima aplikacija koji stvaraju svoje proizvode i proširuju funkcionalnost GstarCAD-a. Jedna od tih aplikacija je CADprofi - profesionalni CAD ad-don koji sadrži četiri modula industrije: HVAC i cjevovodi, električni, mehanički i arhitektonski.

Dizajnirajte brže i praktičnije

Zahvaljujući mnogim značajkama dostupnim u programu CADprofi proširit ćete funkcionalnost GstarCAD-a novim naredbama i sadržajem. Ovo će vam pomoći da posao brže završite. Zahvaljujući CADprofi imat ćete pristup najnovijim knjižnicama poznatih svjetskih proizvođača (poput ABB, Legrand, WILO, Vaillant itd.) I velikoj knjižnici proizvoda pripremljenih u nacionalnim i međunarodnim standardima (uključujući EN, ISO, IEC, ANSI, ASME, ASTM, NFPA, AS, PN, DIN, LVS, NORSOK, ÖNORM, GOST, JIS). Ovaj popis nije ograničen, jer korisnik može proširiti knjižnice i dodati vlastite simbole i objekte.

 

Zahvaljujući dodatnim novim naredbama, na primjer, lako ćete pripremiti specifikacije i BOM (račun materijala) koji se mogu ispisati ili izvesti u više formata, uključujući pdf, rtf (doc), xls, xml, csv, html i još mnogo toga. Također je moguće automatski stvoriti grafičke legende.

Potpuna suradnja sve četiri industrije

CADprofi sadrži 4 industrijska modula koja će zadovoljiti potrebe svakog dizajnera ili CAD korisnika:

CADprofi Architectural  pomaže u stvaranju građevinskih crteža, presjeka i uzvišenja te omogućava crtanje zidova, umetanje vrata i prozora, kreiranje arhitektonskih dimenzija i opisa, kao i korištenje predmeta iz knjižnice namještaja i druge opreme. Jedinstvena programska značajka je mogućnost izrade planova evakuacije i sigurnosti.

CADprofi Architectural
Umetanje stolarije

CADprofi Mechanical  pomaže u dizajniranju mehaničkih i građevinskih projekata u 2D-u. Aplikacija sadrži opsežni set standardiziranih dijelova pripremljenih na temelju nacionalnih i međunarodnih standarda. Također je moguće crtati i uređivati ​​tehnološke sheme, kao i hidrauličke i pneumatske sustave.

CADprofi Mechanical
Standardizirani dijelovi

CADprofi HVAC i cjevovodi  pomažu u projektiranju grijanja, vode i kanalizacije, plina, medicine, zaštite od požara, ventilacije, klimatizacije, hlađenja, tehnoloških i drugih vrsta instalacija, kako u građevinarstvu, tako i u industriji. Inteligentno umetanje simbola i objekata, automatsko crtanje pogleda instalacija, stvaranje specifikacija i knjižnica poznatih proizvođača samo su neke od prednosti aplikacije.

CADprofi HVAC i cjevovodi
Brzo umetanje armature u cjevovod

CADprofi Electrical  pomaže u projektiranju svih električnih instalacija, kako u građevinarstvu, tako i u industriji. Aplikacija je dobila prikladan shematski uređivač, mogućnost dizajniranja na arhitektonskim planovima kao i mogućnost izrade 3D modela za neke vrste instalacija. Program također posjeduje kreator programa koji omogućava korisniku da brzo napravi projekt na temelju odabranih proizvoda bez potrebe za ručnim crtanjem.

CADprofi Electrical
Tvorac sheme raspodjele napajanja

Sve te module možete kupiti zasebno, ili u paketu poznatom kao CADprofi Suite. Kada kupite CADprofi Suite možete uštedjeti novac jer ćete dobiti sva četiri modula po cijeni dva.

Više o CADprofi proizvodima možete pročitati ovdje . Također preporučujemo preuzimanje demonstracije od 30 dana i uvjerite se sami zašto su tisuće dizajnera  odabrali CADprofi softver za svoj svakodnevni rad.