OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

DWG FastView Plus objavljen 16. srpnja

16. srpnja 2018. Gstarsoft, vodeći proizvođać CAD softvera u svijetu, predstavio je svoj novi proizvod DWG FastView Plus. Nagrađen je od dana objavljivanja zbog svojih značajki, uključujući brzine, jednostavnosti i mogućnosti za otvaranje velikih datoteka u sekundama s alatom za crtanje dijelova, naprednim alatima za mjerenje i dimenzioniranje.

Kao CAD razvojni programer s više od 25 godina iskustva u inoviranju CAD tehnologija, Gstarsoft je razvio mnoge uspješne proizvode kao što je GstarCAD 2018. Ovaj put s ponosom može se pohvaliti sa novim proizvodom DWG FastView Plus koji je ugledao svijetlo dana 16., srpanj nakon "dana i noći" napornog radai na tome kako bi se osiguralo najbolje korisničko iskustvo. Međutim, DWG FastView Plus više je nego samo preglednik, ima mnoge jedinstvene značajke koje ga razlikuju od drugih takvih programa.

Superbrzi DWG pregled

Budući da superlagan, DWG FastView Plus, brzo reagira na velike crtežne datoteke. Softver možete pokrenuti za samo nekoliko sekundi i lako otvarati velike konstrukcijske crteže. Općenito govoreći, u tvrtki ne trebaju svi znati nacrtati, stoga ne trebaju svi u tvrtki biti opremljeni CAD softverom, većinu vremena, DWG preglednik može savršeno zadovoljiti njihove potrebe, budući da je DWG FastView Plus lagan i može otvoriti velike datoteke u sekundama, što je jedna od njegovih važnih značajki. 

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search