OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

Novosti

GstarCAD verzija 2022 Beta

Trenutnose  aktivno priprema GstarCAD verzija 2022. GstarCAD2022 Beta planira se objaviti sljedeći tjedan. Najveća poboljšanja GstarCAD2022 su motori za iscrtavanje i prikazivanje sustava, uključujući poboljšanja za iscrtavanje s transparentnošću, kvalitete su slične ili bolje od AutoCAD -a.

 

Izašla je nova verzija GstarCAD Mechanical 2021

Izašla je nova verzija GstarCAD Mechanical 2021

Drago nam je što možemo najaviti izlazak GstarCAD Mechanical 2021. GstarCAD Mechanical 2021 je industrijski specifičan softver za projektiranje i crtanje izrađen za sva područja mehaničkog dizajna i proizvodnje.

Standardizirajte svoj projekt

GstarCAD Mechanical 2021 zasnovan je na standardima s ugrađenim međunarodnim standardima za izradu nacrta, kao što su ANSI / BSI / CSN / DIN / GB / GOST / ISO / JIS, koji se lako mogu prilagoditi kako bi udovoljili svim vašim zahtjevima u pogledu dizajna.mechanical001* Veća kompatibilnost

GstarCAD Mechanical 2021 ima veću kompatibilnost formata s ACM-om, svi temeljni podaci crteža ACM-a mogu se čitati i prikazivati ​​s točnošću i obrnuto. Korisnici su mogli vrlo povoljno uređivati ​​i spremati ACM crteže.mechanicalbi 1* Alati za dimenzioniranje i označavanje simbola

GstarCAD Mechanical 2021 nudi brojne profesionalne alate za dimenzioniranje koji pomažu korisnicima da se točnije i efikasnije bave dimenzijama, uključujući dimenzije snage, više dimenzija itd. mechanicalbi 2Uz GstarCAD Mechanical 2021 korisnici bi uštedjeli više vremena na unosu bilješki oslanjajući se na razne simbole. Još važnije, korisnici mogu dodati novostvorene u biblioteku simbola.mechanicalbi 3* Više poboljšanja

Istražite poboljšanja u Associative Balloon i popisu dijelova, automatskom specifikaciji i upravljanju podacima

Ne samo da možemo kopirati i zalijepiti, već i preurediti dijelove na popisu dijelova pomoću akcije povlačenja i ispuštanja.mechanicalbi 4Poboljšano udruživanje

Asocijativno skrivanje omogućuje korisnicima upravljanje skrivenim detaljima. Optimizirano Asocijativno sakrivanje u GstarCAD Mechanical 2021 uvelike poboljšava učinkovitost i preciznost izračuna u složenom prednjem planu i štedi naše vrijeme. mechanicalbi 5Pokušajte odmah !

Uz mnoštvo automatiziranih i inteligentnih CAD alata za brzo mehaničko projektiranje i crtanje, GstarCAD Mechanical 2021 zasigurno će vam pomoći da dovršite svoje ideje, provjeriti nove značajke i poboljšanja GstarCAD preuzimanje i isprobati besplatno besplatno 30 dana !

Što je Quick Property u CAD-u i kako ga koristiti?

Properties palette, koju može otvoriti CTRL +1, prikazuje parametre i svojstva objekata. Neki korisnici mogu pronaći nepotrebna svojstva koja zauzimaju puno prostora za crtanje.

GstarCAD je pružio Quick Property palette koja omogućava korisnicima da se usredotoče na svojstva predmeta koja preferiraju kako bi uštedjeli ograničeni prostor za crtanje.

Quick Property palette prikazana je na sljedećoj slici

Quick Property palette kako do nje

Paleta Quick Property prikazana je na sljedećoj slici

Paleta Quick Property

Kako uključiti paletu Quick Property?

  1. Kliknite gumb Quick Property na donjoj traci stanja, kao što je prikazano na sljedećoj slici

gumb Paleta Quick Property

  1. QPMODE

QPmode

QPmode 2

Sistemska varijabla QPMODE koristi se za određivanje hoće li se prikazati brze palete svojstava kada su odabrani objekti.

Početna vrijednost za QPMODE je -1, možemo promijeniti vrijednost od -2 do 2.

0: isključite palete brzih svojstava za sve objekte kada su odabrani svi objekti u području crtanja
1: uključite palete brzih svojstava za sve objekte kada su odabrani svi objekti u području crtanja
2: uključite palete brzih svojstava za objekte koji se mogu podržati u CUI editoru prikazuje se kada je odabrano
Napomena: ako je navedena negativna vrijednost za ovu sistemsku varijablu, isključite je, ali zadržite vrijednost. Navedite sistemsku varijablu PICKFIRST na 1 da biste omogućili QPMODE.

Ne vidim što crtam u CAD-u

layeroff

Trenutni layer je isključen

sloj je iskljucen

Ovo je plava žarulja, što znači da je trenutni sloj isključen i zato ne vidimo što crtamo.

Malo je vjerojatno da ćete slučajno isključiti slojeve u GstarCAD-u, jer kad isključimo sloj, dobijemo poruku kao što je prikazano na sljedećoj slici,

sloj je iskljucen 2

Riješenje

Ako uključimo sloj, objekti koje smo crtali ponovno se pojave, možemo ih zadržati, izbrisati ili premjestiti,

rješenje cad ne vidi 2

Alternativno, druge trenutne layere možemo postaviti kao trenutni layer, a zatim crtati na njemu.

Samo zato što je layer isključen, ne znači da na njemu ne možemo crtati, još uvijek možemo crtati na njemu, jednostavno ne možemo vidjeti što crtamo.

Kako uključiti ili isključiti prikaz Solid fills

Kako uključiti ili isključiti prikaz Solid fills

GstarCAD ima sistemsku varijablu koja se može koristiti za uključivanje ili isključivanje prikaza čvrstih ispuna. Kada ima previše čvrstih ispuna što utječe na performanse CAD sustava, možemo upotrijebiti sistemsku varijablu FILLMODE za isključivanje Solid fills kako bismo postigli bolji prikaz i učinkovitost.

Postoje dva načina za pristup postavci:

  1. Dijaloški okvir Mogućnosti

Unesite OP, a zatim pritisnite tipku Enter da biste otvorili dijaloški okvir Options i idite na karticu Display, kao što je prikazano na sljedećoj slici,

GstarCAD OP

fillmode CAD

Zatim označite opciju "Apply solid fill", a zatim kliknite da biste zatvorili dijaloški okvir.

2. Unesite "FILLMODE"

Sistemska varijabla FILLMODE koristi se za određivanje treba li ispuniti grotla i ispune, 2D krutine i široke polylines.

Početna vrijednost je 1, što znači ispuniti predmete; 0 znači ne ispunjavati predmete.

fillmode 3

fillmode 4

 

CAD sustav nudi i kraću naredbu "FILL" ako FILLMODE vam ne odgovara.

Unesite FILL i pritisnite tipku Enter, od nas će se zatražiti da uđemo ON / OFF,

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search