OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

GstarCAD Software

Kompatibilan sa verzijom AutoCAD 2015

GstarCAD DWG (autor GstarCAD) je CAD alat za 2D / 3D projektiranje, crtanje, pregled i ispis tehničkih crteža. Njegova najveća prednost je kompatibilnost sa AutoCAD /AutoCAD LT DWG (autor AutoCAD i AutoCAD LT) te ostalim poznatim DWG alatima.

Od drugih DWG alata ističe se povoljnom i pristupačnom cijenom, koja niti u kojem slučaju ne umanjuje njegovu kvalitetu.

Gstarsoft također je izdao verzije za mobilne uređaje GstarCAD MK koje rade na iOS i Android uređajima. GstarCAD je GRx API, odnosno software je napisan za AutoCADs ARX API i može raditi na oba iOS i Android uređaja bez promjene koda.

 

Autodesk (autor AutoCAD i AutoCAD LT) mijenja format DWG otprilike svake tri godine. Korisnici su stoga primorani kupiti skuplju novu verziju AutoCAD-a, kako bi zadržali kompatibilnost sa dobavljačima i kupcima sa kojima razmjenjuju DWG dokumente.


GstarCAD je trenutno kompatibilan sa verzijom AutoCAD i AutoCAD LT 2015 (DWG format 2013.), koji je pokrenut u prvom mjesecu 2014. Godine

Sučelje GstarCAD vrlo je slično sučelju AutoCAD-a.

Software dolazi u standardnim i profesionalnim verzijama kao samostalne ili mrežne aplikacije.

Za otvaranje i spremanje DWG-a, GstarCad koristi razvijenu platformu za inženjering rješenja ODA (Open Design Alliance) knjižicu za pisanje i čitanje DWG formata. Gstarsoft je partner ODA od 2001. godine.

Osim DWG datoteka podrške, GstarCAD se može izvesti i u DXF. Gstarsoft također je izdao verzije za mobilne uređaje GstarCAD MK koje rade na iOS i Android uređajima. GstarCAD je GRx API, odnosno software je napisan za AutoCADs ARX API i može raditi na oba iOS i Android uređaja bez promjene koda.

 

gstarcad-klijenti

 

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search