OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

CAD tutorial, GstarCAD tutorial, Autocad tutorial, Progecad ili Zwcad tutorial

CAD tutorial za programe Autocad i GstarCAD

OVDJE možete pronaći veliki izbor tutorijala (video tutorial i pisani tutorijali) za CAD programe GstarCAD, Autocad, Progecad i Zwcad.

Prvenstveno su rađeni kao GstarCAD tutorial, a za ostale, CAD alate, ne možemo garantirati da će biti potupno funkcionalni.

U slučaju da tutorijali nisu funkcionalni kao Autocad tutorial, Progecad tutorial ili Zwcad tutorial, molimo Vas da pokušate potražiti pomoć na njihovim službenim stranicama.


GstarCAD tutorial, osvježava se mjesečno.

CAD tutorijali na ovim stranicama su potpuno besplatni i slobodni za preuzimanje, te slobodni za korištenje na drugim stranicama vezanim za CAD tutorijale.

CAD tutorijali su dizajnirani u skladu sa svakom verzijom GstarCAD-a što je više moguće. Tutorijali se temelje većinom na GstarCAD 2012 i GstarCAD 8, ali se vrlo lako mogu prilagoditi drugim verzijama CAD programa.

Za izradu novih i poboljšanje prostojećih tutorijala koristit će se povratne informacije korisnika te nam je svaka vaša sugestija dobrodošla.

Imajte na umu, još jednom, da su to lekcije namijenjene prvenstveno za privatnu, individualnu upotrebu. Upotreba u javnim školama te na komercijalnim i ne komercijalnim CAD stranicama također je dopuštena ali podliježe odobrenju GstarCAD Hrvatska.

Prednost GstarCAD CAD tutorijala je njihova razumljivost izvedbe. Za neke naredbe rađen je i video tutorial, tako da možete vidjeti naredbe u akciji i uočiti vizualno kako zadaci mogu biti izvedeni.Svaki je postupak opisan i proveden na način razumljiv korisniku u fazi upoznavanja programa..

Ako nemate kopiju AutoCAD, možete preuzeti 30 dana testne verzije sa službenih stranica Autodeska. U slučaju da trebate 30 dana testne verzije GstarCAD, možete je preuzeti ovdje GstarCAD 2020  .

Za neke CAD video tutorijale, trebat će vam Adobe Flash player za vaš preglednik. Većina vas bi ih trebala imati, ali u slučaju da ih nemate isti je dostupan OVDJE potpuno beplatno

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search