OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, SLOVENIJU, BiH i SRBIJU

Novosti

Što je BIM ?

Što je BIM ?

DWG FastView Plus objavljen 16. srpnja

16. srpnja 2018. Gstarsoft, vodeći proizvođać CAD softvera u svijetu, predstavio je svoj novi proizvod DWG FastView Plus. Nagrađen je od dana objavljivanja zbog svojih značajki, uključujući brzine, jednostavnosti i mogućnosti za otvaranje velikih datoteka u sekundama s alatom za crtanje dijelova, naprednim alatima za mjerenje i dimenzioniranje.

Kao CAD razvojni programer s više od 25 godina iskustva u inoviranju CAD tehnologija, Gstarsoft je razvio mnoge uspješne proizvode kao što je GstarCAD 2018. Ovaj put s ponosom može se pohvaliti sa novim proizvodom DWG FastView Plus koji je ugledao svijetlo dana 16., srpanj nakon "dana i noći" napornog radai na tome kako bi se osiguralo najbolje korisničko iskustvo. Međutim, DWG FastView Plus više je nego samo preglednik, ima mnoge jedinstvene značajke koje ga razlikuju od drugih takvih programa.

Superbrzi DWG pregled

Budući da superlagan, DWG FastView Plus, brzo reagira na velike crtežne datoteke. Softver možete pokrenuti za samo nekoliko sekundi i lako otvarati velike konstrukcijske crteže. Općenito govoreći, u tvrtki ne trebaju svi znati nacrtati, stoga ne trebaju svi u tvrtki biti opremljeni CAD softverom, većinu vremena, DWG preglednik može savršeno zadovoljiti njihove potrebe, budući da je DWG FastView Plus lagan i može otvoriti velike datoteke u sekundama, što je jedna od njegovih važnih značajki. 

Izlazi GstarCAD 2019

GstarCAD 2019 dolazi!

GstarCAD2019 Engleska beta verzija planira svoj izlazak početkom rujna, a GstarCAD2019 English Official verzija planira se objaviti krajem rujna.

Model Collaborative Designa bit će dodan u GstarCAD 2019. koji ima značajke:

  • Drawing version management
  • Auto update
  • Check reference drawings at any time
  • Technology to update the drawings in a much easier way
  • Mark&Highlight modifications and Cross-referencing itd.

BIM rješenje (podrška za format .IFC) također će biti dodana u GstarCAD Architecture 2019 i GstarCAD 2019.

Što je CAD?

Što je CAD?

Dizajn potpognuto računalom (CAD Computer-aided design) je korištenje računalnih sustava (ili radnih stanica) koje pomažu u stvaranju, modifikaciji, analizi ili optimizaciji digitalnog dizajna. CAD software koristi se za povećanje produktivnosti dizajnera, poboljšanje kvalitete dizajna, poboljšanje komunikacije kroz dokumentaciju i stvaranje baze podataka za proizvodnju. CAD izlazni dokument je uvijek u obliku elektroničkih datoteka za strojnu obradu, ispis  ili druge. Također se koristi izraz CADD (za računalno potpomognuto oblikovanje i izradu).

CAD upotreba

Njegova upotreba u projektiranju elektroničkih sustava poznata je kao elektronička dizajnerska automatizacija, ili EDA. U mehaničkom je smislu poznat kao mehanička dizajnerska automatizacija (MDA) ili računalno potpomognuta izrada (CAD), koja uključuje proces stvaranja tehničkog crteža pomoću računalnog softvera.

CAD software za mehanički dizajn koristi vektorsku grafiku koja prikazuje predmete tradicionalnog nacrta, ili može proizvesti i rastersku grafiku koja prikazuje cjelokupni izgled projektiranih objekata.

Kao u svakom priručniku za izradu inženjerskih i tehničkih, crteža, izlazni CAD dokument mora imati "implementirane" informacije, kao što su dimenzije, materijali, procesi i tolerancije, a da je sukladno svim pravilima specifičnim za određenu aplikaciju.

CAD software se može koristiti za izradu krivulja i slika u dvodimenzionalnom (2D) prostoru; ili krivulje, površine i krutina u trodimenzionalnom (3D) prostoru. CAD je najvažnija tehničko-industrijska grana najkorištenija u raznim primjenama. Ona je uključena u ranim industrijama u kojima je potrebno tehničko crtanje, kao što su autoindustrija, avioindustrija, brodogradnja i druge. Također se koristi i za računalnu animaciju, odnosno, specijalne efekte u filmovima, oglašavanju i tehničkim priručnicima, gdje se skraćeno zove DCC digitalizacija

Suvremena sveprisutnost i moć računala znači da su čak i bočice parfema i šampon dispenzeri dizajnirani tehnikama koje ne poznaju inženjeri šezdesetih godina prošlog stoljeća. Zbog svoje ogromne ekonomske važnosti, CAD je bio glavna pokretačka snaga za istraživanje računalne geometrije, računalne grafike (oba hardvera i softvera) i diskretne diferencijalne geometrije. Dizajn geometrijskih modela za objekte, osobito, povremeno se naziva kompjutorski podržani geometrijski dizajn (CAGD).

Izašao je ARTISAN render za GstarCAD 2018!!!

ARTISAN je savršeno rješenje za zauzete dizajnere koji žele jednostavno stvarati slike kako bi ubrzali dizajn i proces donošenja odluka. Širok raspon unaprijed postavljenih materijala i postavki osvjetljenja plus sposobnost stvaranja vlastitih realističnih materijala čini ARTISAN užitak u korištenju.

S GstarCAD + ARTISAN-om možete:

  • Jednostavno stvarati slike visoke kvalitete vašeg modela.
  • Snimite svoje ideje kao ARTISAN snimke.
  • Obraditi više slika u manje vremena s ARTISAN Network.

Više o ARTISAN render za GstarCAD 2018 možete VIDJETI OVDJE a PREUZETI OVDJE

GstarCAD

GstarCAD je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search