OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

GstarCAD tutorijal: CAD Sheet u Excel

Pretvorba između različitih vrsta digitalnih datoteka je jedan od naših dugih snova zbog razloga da se može promovirati razmjenu informacija i poboljšati učinkovitost rada. Za dizajnera, pretvoriti CAD list u Excel tablicu je također jedan od njihovih snova. Dali će taj san doista biti realiziran?
U GstarCAD2012, funkcija CAD Sheet to Excel može pretvoriti CAD listu za Microsoft Office Excel tablicu. Sad ćemo pokazati kako da se to postigne.
Prije svega, pokretanje naredbu klikom Express> će biti prikazan Form alati> CAD Table to Excel, dijaloški okvir kao u nastavku. Korisnici mogu odabrati stol vagu da žele pretvoriti iz dijaloškog okvira. To će odlučiti veličinu stola koji će se generira.

Pratite dijaloški okvir za odabir liste koja je potrebna kako bi ste prenijeli i pritisnite tipku Enter. GstarCAD će pretvoriti CAD Table to Excel automatski i otvoriti ga, kao prikazano na slici ispod.

Na kraju, spremite Excel Sheet. Zatim se podaci u crtežu uspješno izvoze u Excel listu. Možemo vidjeti podatke u generiranim Excel tablicama u pravilnom formatu. Štoviše, korisnici mogu pregledati, dodavati, brisati i ispisati tablicu izravno, izbjegavanje nevolje za prilagodbu.
CAD tablice u Excel tablica pretvorbe je jedan od novih funkcija GstarCAD2012. Ova funkcija ima cilj ponuditi primjenljivost i upotrebljivost za korisnike. Eliminacijom zamoran posao rukom, ova funkcija pruža više zgodan način za prikupljanje informacija od crteža (pogotovo starih) i za generiranje dokumenata. Korisnici se mogu primijeniti u različitim rasporedima, zapise materijala (BOM),bilješke, itd., koristeći moćne funkcije koje se nalaze u Excelu.

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.

Search