OVLAŠTENI GSTARCAD, CADPROFI UVOZNIK - DISTRIBUTER ZA HRVATSKU, BiH i SRBIJU

Hrvatski

CAD tutorial, GstarCAD tutorial, Autocad tutorial, Progecad ili Zwcad tutorial

Tutorijali za CAD programe Autocad i GstarCAD

O možete pronaći veliki izbor tutorijala (video tutorial i pisani tutorijali) za CAD programe GstarCAD, Autocad, Progecad i Zwcad.

Prvenstveno su rađeni kao GstarCAD tutorial, a za ostale, CAD alate, ne možemo garantirati da će biti potupno funkcionalni.

U slučaju da tutorijali nisu funkcionalni kao Autocad tutorial, Progecad tutorial ili Zwcad tutorial, molimo Vas da pokušate potražiti pomoć na njihovim službenim stranicama.


GstarCAD tutorial, osvježava se mjesečno.

CAD tutorijali na ovim stranicama su potpuno besplatni i slobodni za preuzimanje, te slobodni za korištenje na drugim stranicama vezanim za CAD tutorijale.

GstarCAD tutorijal: CAD Sheet u Excel

Pretvorba između različitih vrsta digitalnih datoteka je jedan od naših dugih snova zbog razloga da se može promovirati razmjenu informacija i poboljšati učinkovitost rada. Za dizajnera, pretvoriti CAD list u Excel tablicu je također jedan od njihovih snova. Dali će taj san doista biti realiziran?
U GstarCAD2012, funkcija CAD Sheet to Excel može pretvoriti CAD listu za Microsoft Office Excel tablicu. Sad ćemo pokazati kako da se to postigne.
Prije svega, pokretanje naredbu klikom Express> će biti prikazan Form alati> CAD Table to Excel, dijaloški okvir kao u nastavku. Korisnici mogu odabrati stol vagu da žele pretvoriti iz dijaloškog okvira. To će odlučiti veličinu stola koji će se generira.

Pratite dijaloški okvir za odabir liste koja je potrebna kako bi ste prenijeli i pritisnite tipku Enter. GstarCAD će pretvoriti CAD Table to Excel automatski i otvoriti ga, kao prikazano na slici ispod.

Na kraju, spremite Excel Sheet. Zatim se podaci u crtežu uspješno izvoze u Excel listu. Možemo vidjeti podatke u generiranim Excel tablicama u pravilnom formatu. Štoviše, korisnici mogu pregledati, dodavati, brisati i ispisati tablicu izravno, izbjegavanje nevolje za prilagodbu.
CAD tablice u Excel tablica pretvorbe je jedan od novih funkcija GstarCAD2012. Ova funkcija ima cilj ponuditi primjenljivost i upotrebljivost za korisnike. Eliminacijom zamoran posao rukom, ova funkcija pruža više zgodan način za prikupljanje informacija od crteža (pogotovo starih) i za generiranje dokumenata. Korisnici se mogu primijeniti u različitim rasporedima, zapise materijala (BOM),bilješke, itd., koristeći moćne funkcije koje se nalaze u Excelu.

Usporedba CAD alata

 

 

 

Najdetaljniju usporedbu GstraCAD programa sa ostalim CAD programa / alatima kao što je

 

Usporedba CAD programa GstarCAD vs. Autocad

Usporedba CAD programa GstarCAD vs. Progecad

Usporedba CAD programa GstarCAD vs. ZWcad

GstarCAD 2012 Dinamički blok niza i rastezanja

Video kako koristiti Dynamic block array and stretch prvenstveno je napravljen za GstarCAD, a možda je upotrebljivo i u ostalim CAD programima Autocad, Progecad ili ZWcad

{module Video GstarCAD 2012 Dynamic block array and stretch}

GstarCAD

je snažan i kvalitetan CAD alat koji pruža sve što je potrebno za stvaranje, uređivanje i pregledavanje DWG datoteka.

Njegova prednost je vrlo povoljna cijena koja ne umanjuje njegove dobre performanse.