GstarCAD 2018, što nudi nova verzija ?

Jednostavno i besprijekorno

GstarCAD 2018, CAD platforma radi jednostavno, radi besprijekorno. U potpunosti iskoristite neograničene mogućnosti dizajna s više vrijednih značajki, pouzdanu .dwg kompatibilnost, otvorene API-je i jednostavnost korištenja!

Pomoć u crtanju

GstarCAD 2018 Vam pomaže u crtanju sa novim i fantastičnim značajkama koje ubrzavaju ne samo tijek rada već i vaš završni proizvod

Nove značajke

GstarCAD 2018 sa novim značajkama koje su namijenjene za jednostavnu i besprijekornu kontrolu prilikom izrade dokumentacije, detalja, ili čak dijeljenja crtežnih podataka za ostvarivanje vašeg dizajna. Tri važna rješenja za sastavljanje u kombinaciji s mogućnostima suradnje i inovativnim značajkama su ono što ova verzija nudi svim CAD korisnicima.

Postoji mnogo marki CAD softvera koji tvrde da su oni AutoCAD Compatible, kao što je kompatibilan GstarCAD. Jesu li svi isti?

Odgovor je NE. 

Isprobajte GstarCad 2018 i uvjerite se koliko je moćan

Fleksibilno licenciranje

Pružamo fleksibilno licenciranje, možete kupiti trajnu licencu, slobodno možete odabrati način licenciranja i odlučiti kada treba nadograditi.

Doživotno licenciranje

GstarCAD je dostupan kao "trajno licencirani" proizvod. Imate doživotno korištenje kupljene licence. To je praktičniji od ACAD pretplata.

Fleksibilni pristup nadogradnji

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.