GstarCAD 2018, koji se nudi u novoj verziji?

Jednostavno i besprijekorno

CAD platforma radi jednostavno, radi besprijekorno. U potpunosti iskoristite neograničene mogućnosti dizajna s više vrijednih značajki, pouzdanu .dwg kompatibilnost, otvorene API-je i jednostavnost korištenja!

Pomoć u crtanju

Pomaže vam u crtanju sa novim i fantastičnim značajkama koje ubrzavaju ne samo tijek rada već i vaš završni proizvod

Nove značajke

Sa novim značajkama koje su namijenjene za jednostavnu i besprijekornu kontrolu prilikom izrade dokumentacije, detalja, ili čak dijeljenja crtežnih podataka za ostvarivanje vašeg dizajna. Tri važna rješenja za sastavljanje u kombinaciji s mogućnostima suradnje i inovativnim značajkama su ono što ova verzija nudi svim CAD korisnicima.

Postoji mnogo marki CAD softvera koji tvrde da su oni kompatibilni sa AutoCAD, kao što je kompatibilan GstarCAD. No, jesu li svi isti?

Odgovor je NE. 

Isprobajte i uvjerite se koliko je snažan

Fleksibilno licenciranje

Pružamo fleksibilno licenciranje, možete kupiti trajnu licencu, slobodno možete odabrati način licenciranja i odlučiti kada treba nadograditi.

Doživotno licenciranje

Dostupan kao "trajno licencirani" proizvod. Imate doživotno korištenje kupljene licence. To je praktičniji od ACAD pretplata.

Fleksibilni pristup nadogradnji

Standard verzija

Standard je jedan od najopsežnijih 2D tehničkih mogućnosti za crtanje na tržištu. To je ekonomična alternativa za AutoCAD LT. S njime imate neograničene mogućnosti stvaranja 2D crteža prema međunarodnim i nacionalnim standardima ili prema standardima specifičnim za klijente (tipove linija, rasporede, stilove dimenzije, predloške za crtanje itd.). Za razliku od AutoCAD LT, podržava upotrebu profesionalnih aplikacija za gradnju. Osmišljen je da bude najsličniji AutoCAD-u (kontrola, sintaksa, palete alata, dijaloški okviri). Cilj je da korisnik AutoCAD-a uopće ne bi primijetio nikakve razlike između dva softvera, a moguće premještanje na GstarCAD eliminirat će potrebu da troše vrijeme i novac na prekvalifikaciju.

Professional verzija

Professional je naš najprodavaniji CAD softver. To je ekonomična alternativa za AutoCAD punu verziju. Program ima najbolje alate za univerzalno 2D tehničko crtež u bilo kojoj industriji. Uključuje punu funkcionalnost jeftinijih verzija Standard, poboljšanog dodatnim značajkama kao što su "povećalo" ili "dinamički blokovi" i slično. Najviše od svega, program se razlikuje u 3D formatu. Professional verzija karakterizira 3D modeliranje (neparametarske) i volumne funkcije (kombiniranje, oduzimanje, raskrižje), uvoz (i izvoz) modela iz drugih 3D CAD / CAM programa, stvaranje 2D dijelova i pogleda 3D za završetak 2D tehničkog Dokumentacija u manje vremena, alati za uređivanje 3D krutina, STL izvoz za 3D pisače i druge inovativne alate.