CADprofi Mechanical

CADprofi je dodatak za GstarCAD program namjenjen posebno za inženjere strojarstva

Mehanički modul  opremljen je opsežnim skupovima standardiziranih dijelova, čelične armature i drugih proizvoda od čelika temeljenih na lokalnim i međunarodnim standardima.

Modul uključuje vijkepodloške, matice, zglobove, zakovice, klinovi, L-barove i dijelove koji se koriste u dizajnu za proizvodnju topline i drugim uređajima.

Izuzetni dijagram i blueprint editor znatno olakšava stvaranje crteža vodovoda i pneumatskih instalacija.

 

{tab Osnovne značajke}

Standardizirani dijelovi: vijci, podlošci, matice, zglobovi, zakovice, klinovi, otvori, popusti, osovina, pinovi, ležajevi, mazalice za podmazivanje i još mnogo toga.
Mnogi domaći i međunarodni standardi.

 • Čelični profili: L-bars, tapered-channel bars, flat bars, box sections, rods, pipes, and more.
 • Kućišta i završne kape, cijevi, U-lukovi, T-komadi, redukcije, itd.
 • Svi djelovi su dostupni u svim pozicijama i pogledima.
 • Postupci za izračun i automatsko crtanje izmjenjivača topline.
 • Editor za dijagrame pneumatskih i vodovodnih sustava.
 • Brzi dizajn pomoću simbola i objekata u One-Click technology.
 • Automatsko numeriranje.
 • Voditelj sadržaja (blokovi, crtanje okvira, simbola, i dr.).
  Automatsko bill-of-materials generator;BOM se može ispisati ili izvozi koristeći mnoge formate datoteka, uključujući PDF, RFT (DOC), xls, XML, CSV, itd.
  Automatsko generiranje vizualnih simbola legendi.
  Knjižica opreme od strane vodećih proizvođača mnogim industrijama.
  Metričke i imperijalne jedinice.
  On-line ažuriranja.

{tab Pregled}

Lagano za koristiti

CADprofi je profesionalna parametrički CAD program koji znatno ubrzava rad na dizajnu. Zahtjev je zgodan, user-friendly sučelje omogućuje da u potpunosti koriste svoje mogućnosti odmah, bez potrebe za opsežnim softver treningom. CADprofi je vrlo popularan među arhitektima i inženjerima. Manje iskusni korisnici, koji samo povremeno rade s CAD crtežom, također vrlo hvale dostupnost i funkcionalnost softvera.

 

Sveobuhvatna funkcionalnost

Arhitekti , inženjeri i dizajneri koriste CADprofi za stvarati projekte graditeljstva , vodovoda, ventilacija , struje i ostalih industrijskih tehnoloških instalacijama , kao i mehaničkih i strukturnih konstrukcija. Paket aplikacija se sastoji od sljedećih modula :
- CADprofi Mechanical
- CADprofi Arhitektonska
- CADprofi HVAC & cjevovoda
- CADprofi Electrical
Svi aplikacijski moduli su međusobno kompatibilni , a svaki može biti instaliran zasebno ili u kombinaciji s bilo kojim brojem drugih . CADprofi je razvijen prvenstveno kao alat koji se koristi u 2D i izometričkim crtežima . Stalna ažuriracija objekata od strane mnogih industrijskih proizvođaća uveliko olakšava 3D dizajn . Softver je opremljen s bogatim nizom funkcija koje podržavaju korisnika na svakoj razini rada dizajna : od autonumeriranja i opisa sustava bill-of-materials i izvoz podataka u mnogim formatima datoteka za daljnje uređivanje ( uključujući DOC, XLS , XML i mnogi drugi ) .

 

Maksimalna kompatibilnost

Deseci tisuća korisnika iz cijelog svijeta već su odabrali CADprofi paket. To je razlog, zašto se moramo uvijek brinuti za očuvanje potpune kompatibilnost s drugim CAD programima u svakoj novoj verzij našeg softvera. CADprofi automatski će se podesiti da bude optimalno kompatibilan s bilo kojim odabranim softverom  (AutoCAD, Bricscad, GstarCAD, progeCAD, ZWCAD i još mnogo toga). Crteži nastali u CADprofi su u potpunosti kompatibilan s DWG i DXF formatima i mogu se uređivati ​​u bilo kojoj CAD aplikaciji bez potrebe za pokretanjem našeg softvera. Izvedbe s novim značajkama se pojavljuju nekoliko puta godišnje, pod uvjetom da je korisnicima ažuriran sadržaja i funkcionalnost.

{tab Pregled}

{/tabs}

Za više informacija posjetite www.cadprofi.com