CADprofi Mechanical

CADprofi je dodatak za GstarCAD program namjenjen posebno za inženjere strojarstva

Mehanički modul  opremljen je opsežnim skupovima standardiziranih dijelova, čelične armature i drugih proizvoda od čelika temeljenih na lokalnim i međunarodnim standardima.

Modul uključuje vijkepodloške, matice, zglobove, zakovice, klinovi, L-barove i dijelove koji se koriste u dizajnu za proizvodnju topline i drugim uređajima.

Izuzetni dijagram i blueprint editor znatno olakšava stvaranje crteža vodovoda i pneumatskih instalacija.

Za više informacija posjetite www.cadprofi.com ili nas KONTAKTIRAJTE

Image

Stotine standarda

CADprofi Mechanical program opremljen je opsežnim nizom standardiziranih dijelova, konstrukcije uređaja, čeličnih spojnica i ostalih čeličnih proizvoda, hidrauličkih i pneumatskih predmeta, marki kao i drugim elementima temeljenim na lokalnim i međunarodnim standardima.

Cadprofi Hvac Piping | CADprofi Architectural CADprofi

Maksimalna kompatibilnost

Deseci tisuća korisnika iz cijelog svijeta već su odabrali CADprofi paket. To je razlog zašto u svakoj novoj verziji našeg softvera uvijek vodimo računa o očuvanju potpune kompatibilnosti s ostalim CAD aplikacijama. Naše se aplikacije automatski konfiguriraju da budu optimalno kompatibilne s bilo kojim odabranim CAD programskim okruženjem ( GstarCAD, AutoCAD, ARES Commander,BricsCAD, IntelliCAD i mnogi drugi). Crteži stvoreni u CADprofi potpuno su kompatibilni s DWG i DXF formatima i mogu se uređivati ​​u bilo kojoj CAD aplikaciji bez potrebe za pokretanjem i korištenjem našeg softvera.

cadprofi kompatibilnost